pvc_prozori_cena.jpg

PVC prozori i PVC vrata su visoke klase, sastavljeni od profila sa pet ili sest komora sa sedistem firme u Beogradu. 

PVC prozori dvokrilni, sa preckom ili klasicni cena, PVC prozori jednokrilni sa roletnama ili bez roletni, proizvodimo po tacnim merama i specifikaciji. Firma SN WINDOWS je osnovana sa ciljem da u oblasti PVC stolarije pruzi svojim klijentima visoko profesionalnu uslugu, kvalitetnu montazu i brzu isporuku PVC prozora, uz koriscenje najkvalitetnijih materijala.PVC prozori, odnosno sistem profila koji koristimo za PVC prozore je uzor, i zadovoljava sve kriterijume kupaca i standarde u modernom gradjevinarstvu. Sa jasnim ciljevima, koristimo samo proverene materijale i u koliko izaberete veoma kvalitetnu PVC stolariju, ona ce Vas verno sluziti dugi niz godina.
Odlikuje nas: Kombinacijom postovanja dogovora, profesionalne usluge, iskusnih i odgovornih majstora, koriscenjem najkvalitetnijih materijala po najpovoljnijim cenama, SN WINDOWS postaje jedna od vodecih firmi na domacem trzistu u oblasti PVC stolarije.  
HVALA NA POVERENJU - SN WINDOWS 011 411 2136  - 065 545 0707
http://www.snwindows.rs

PVC prozori - garancija. PVC prozori sa preporukom. Firma SN WINDOWS Vam nudi: PVC prozori - Izrada po meri, besplatnu dostavu za Beograd, kompletan kvalitetan proizvod (PVC prozori i vrata), roletne, komarnici, iskusne i odgovorne majstore, pismenu garanciju 10 godina na profil, pet godina na okov + pet godina na staklo (tj.na ne propusnost vazduha izmedju dva stakla). 
Proces izrade prozora je vrlo kompleksan tako da realno troskovi za dobre PVC prozore, (sigurni okovi, savremena stakla, dobri PVC profili sa cvrstim ojacanjem) i samog proizvodjaca kosta mnogo. Svi ovi delovi uticu na cenu, koja varira u zavisnosti od kvaliteta izrade. Bitna stvar kod same kupovine PVC prozora jeste odabir stakla i broj komora koji pre svega uticu na izolacijska svojstva pvc prozora. 


CENOVNIK PVC PROZORA     


PVC prozori - Odrzavanje na lak nacin - INFO. Najveca prednost PVC stolarije je njena ekoloska vrednost, a ako se pravilno zastiti veoma je dugotrajna. Mana drvene stolarije je ta sto sunceva svetlost unistava povrsinu drveta, sto dovodi do promene boje i pukotina te zahteva redovno i cesto odrzavanje. PVC stolarija je veoma lak i zahvalan materijal za odrzavanje. PVC je otporan na vlagu. PVC stolarija se odrzava tako sto se opere deterdzentom za sudove, obrise i to je sve.  http://www.snwindows.rs

Powered by WebExpress
4373aa2e19a08