Sve vrste molerskih radova - Oglasi Beograd. Sve vrste molersko farbarskih radova, gipsarski radovi. Vasi zidovi nasa briga, vredni prijatni i pedantni majstori sa iskustvom, odnos cene i kvaliteta odlican.

Cene adaptacije stana - vecita dilema. Posto najniza cena cesto ne znaci i najpovoljniju ponudu. Cesto se desava da namerno ne obuhvate sve stavke u ponudi kako bi spustili pocetnu cenu i racunaju da ce u toku radova doci do dodatnih radova koji nisu obuhvaceni ponudom. Znacajne ustede mogu da se postignu koriscenjem manje kvalitetnih materijala. Primer 1. Elektricar ne ustemuje dovoljno kabl u zid (naravno to se tada ne primecuje), potom zidar zidar izmalterise preko kabla i moler izgletuje i okreci i na kraju se pojavi trbuh na zidu. Naravno moler dobije grdnju da nije uradio kako treba, naravno elektricar je odavno otisao takodje zidar nece da dodje da popravi 30cm i popravka svega ide po tvom dzepu. Primer 2. Vodoinstalater postavi plitko cevi i eto duplo vise materijala za malterisanje zidova i naravno vise vremena da se posao odradi. Primer 3. Zidar ne izmelterise zidove kako treba pa posle njega keramicar potrosi duplo vise lepka za plocice. Ima mnogo takvih primera gde se inicijalne greske jednostavno ne primecuju tj tesko je i iskusnim ljudima da ih primete...  Zato je i bolje angazovati izvodjaca posto je onda njegova odgovornost da do takvih situacija ne dodje ili da ih ispravi o svom trosku.  

Sve vrste molersko farbarskih radova, gipsarski radovi, rusenje, prosirivanje otvora za pvc stolariju, ciscenje, lepljenje tapeta. Vasi zidovi nasa briga,vredni prijatni i pedantni majstori sa iskustvom, odnos cene i kvaliteta odlican, uverite se i sami. Google je pu ovakvih ili slicnih oglasa. Da li bi neko mogao da mi preporuci neku firmu ili majstore za renoviranje stana u Beogradu? Najtezi deo posla, naci majstora koji je dobar a ujedno i posten, tj nece da Vas odere. U moru "majstora", odluka mora biti na Vama, jer moze se desiti da vam neko preporuci nekoga a da se vama ne svidi kako je to on odradio i ko ce posle biti kriv?! Tako da je najmudrije,  prvo trazite da Vam pokaze neke prethodne radove, uzmite vise ponudu i neka vam je Bog u pomoci...
Molerski radovi, kratak opis: Cena krečenja jednog prostora zavisi od niza faktora. Pitanje je kakva priprema je potrebna, da li se uklanja predhodni sloj, da li se stavlja podloga, koliko puta treba gletovati itd. tako da je na nevidjeno teško dati odgovor. Neke opšte cene su već date u postovima u temi molersko farbarski radovi pa pogledaj malo šta je pisano o toj temi. Inače ni niska ni visoka cena nisu garancija kvaliteta. Najbolje je da predhodno pogledaš radove majstora sa kojim sklapaš posao i da čuješ kako su predhodni poslodavci bili zadovoljni njegovim radom i svim ostalim. I ponuda za materijale i za ruke zavisi od mnogo faktora kao sto su npr. materijal od koga su zidovi zidani, ravnoca zidova od cega zavisi potrosnja lepka, treba li skela ili ne, debljina i vrsta stiropora, koliko ima "detaljisanja", zahtevana dinamika izvodjenja radova, boja (tamnije su najcesce skuplje), zelis li garanciju ili ne itd. itd. itd. 

Obrada spaletni oko ivica PVC stolarije posle montaze 065-5450707. Zidarski radovi.

PVC stolarija - zidarska obrada oko ivica  PVC prozora - INFO na 0655450707 Beograd, Vozdovac. Prilikom ugradnje novih PVC prozora, skidaju se stari prozori pa su uglavnom neminovna manja ili veca ostecenja. Nakon skidanja starog prozora, rupe oko montirane PVC stolarije, od otpalog maltera kao i razliku u debljini stoka nove i stare stolarije treba na adekvatan nacin sanirati. Ranije su majstori obradu radili malterom ali takvi rezultati nisu bas najsjajniji jer moze doci do pucanja na spojevima, dosta praasine i nereda prilikom samog obavljanja ovih radova, mogucih ostecenja stolarije kao i predugog perioda susenja. Sve ove cinjenice ukazuju na mnogo bolje resenje u vidu koriscenja savremenih materijala gde je stiropor od 1 do 5 santimetara debljine i odgovarajuci lepak (npr. Ceresit) idealno resenje. Gradjevinski lepak sa izuzetnim karakteristikama koje se ticu kvaliteta lepljenja i maksimalno skracenog perioda za vezivanje i susenje pruza mogucnost brzog nastavljanja dalje obrade. Aluminijumske perforirane lajsne i masinski malter predstavljaju zavrsnu fazu u obradi a kompletan posao mnogo puta bude zavrsen u jednom danu.Kada se zavrsi sa skidanjem stare i ugradnjom nove PVC stolarije, na red dolazi saniranje razrusenih ivica otvora koje su nastale usled vadjenja stare stolarije.Oko stare stolarije se uvek nakupi najvise vlage i samim tim stari malter je vec dosta popustio, te su ti krateri (manje ili vise) veoma cesti. Koriscenjem stiropora ili gips ploca dolazi se do najboljeg i najbrzeg sistema obrade spaletni. Kada se uporedi sa klasicnim malterisanjem, procesom koji traje i po nedelju i vise dana i ne tako zavidnom kvalitetu dolazi se do zakljucka da su stiropor ili gips ploce mnogo bolje resenje. Pri njihovom koriscenju nije potreban pesak i cement, nema toliko prasine i prljavstine i sam postupak je mnogo brzi i laksi. Stiropor i gips su jedni od bioloski ispravnih materijala koji nisu steti i ne smetaju ljudskom zdravlju.Spaletne za koje se koristi kao glavni materijal - malter, su porozne i hladne a pored toga nepreciznih i neravnih linija. Pri samoj upotrebi gips – kartonskih ploca i stiropora i slojevitim nanosenjem materijala dolazi do bolje zvucne i toplotne izolacije koja automatski pruza bolje i prijatnije uslove stanovanja i ustedu pri potrosnji elektricne energije. PVC STOLARIJA  - INFO. Obrada oko PVC stolarije - cena varira od 8e do 12e po duznom metru i to je cena sa materijalom. U cenu radova ulaze sledeci radovi, da se obradi i zastiti spoljni deo da ne prolazi voda ispod ili pored PVC prozora a unutrasnji deo da se dovede do molerske faze - gletovanje i krecenje. Sretno! 
http://www.pvcstolarija-beograd.rs      


SVE PREPORUKE ZA OVU FIRMU - Molerski i gipsarski radovi, krečenje i farbanjeRadimo od sitnih molerski radova (prosuli ste po zidu vino ili na neki drugi način umrljali zid ili oštetili zid) do zgrada od nekoliko hiljada kvadrata gletovanja i krečenja.Naš tim svakom poslu prilazi sa odgovonošcu.Osnovani smo 2004 godine. U našem preduzeću od osnivanja rade stručnjaci koji iza sebe imaju na hiljade zadovoljnih klijenata. Iz iskustva znamo da svakoj mušteriji prilazimo posebno i uvek radimo dok klijent ne bude zadovoljan.Posedujemo sve vrste mašina i znanje koje smo godinama sticali.Kvalitet je naše ime.Naše najveće zadovoljstvo je: kada nas mušterija pozove ponovo, da sredimo stan i pokaže nam svoje zadovoljstvo koje smo stekli kada smo prvi put radili.Dobijate garanciju od godinu dana za molerske radove koje smo radili kod vas. Usluge koje nudimo⟫ Krečenje⟫ Gletovanje⟫ Gipsani radovi⟫ Rešavanje problema napuklih zidova⟫ Dekorativne tehnike⟫ Farbanje stolarije⟫ Farbanje gipsanih lajsni. 
https://molerajbeograd.rs   


ODLICNI MAJSTORI ZA KRECENJE - KONTAKT: Ako imate stan, lokal ili kancelariju za krečenje, a to Vam stvara glavobolju jer sama pomisao na reč "moleraj" asocira Vas na nered koji je nemoguće srediti, taj posao prepustite nama.Bićete zadovoljni kvalitetom, brzinom, urednošću i cenom.Naš cilj je da vi budete srećni i zadovoljni. Veoma povoljno i kvalitetno vršimo sve vrste molerskih radova, postavljanje gipsanih elemenata i keramičkih pločica.Nudimo potpunu adaptaciju stambenih prostora i lokala uključujući i postavljanje elektro i vodovodnih instalacija.Za veće poslove specijalni popusti.Za penzionere popust 10%.Radimo i brojne dekorativne tehnike, kao i montažu elastičnih i 3D plafona. 
http://www.molerbeograd.rs

Pocetak radova: Pre svega, osnovno i veoma važno je da pre nego što počnemo sa izvođenjem radova zaštitimo i pripremimo prostor u kome će se izvoditi molerski radovi. Ukoliko okolnosti dozvoljavaju nameštaj se iznosi iz prostorije.

Pod gletovanjem se podrazumeva ravnanje zidova i plafona. Za gletovanje se koriste praškaste glet mase ili već zamešane glet mase renomiranih proizvođača koje su odmah spremne za upotrebu. U zavisnosti od završnog materijala koji će se upotrebiti na izgletovanu površinu, nanosimo od jedne do tri ruke gletovanja. Nakon što se glet masa dobro osuši, pristupa se šmirglanju izgletovanih površina. Nemoguće je dobiti dovojlno glatku i ravnu površinu samo gletovanjem a bez šmirglanja. Krečenje je poslednja u nizu operacija kod molerskih radova. Krečenje može da se uradi raznim vrstama boja i da se dobiju razni kvaliteti. 
Sada ćemo da podelimo boje u tri osnovne vrste i da objasnimo njihove glavne karakteristike: Poludisperzivne (poludisperzije) boje su nejjeftinije boje na nasem tržištu. Odlikuje ih to što su otporne samo na suvo brisanje i što prave deblji sloj boje prilikom krečenja. Deblji sloj boje pravi reljef na povrsini, takozvani “tuf”. Posle svakog krečenja tuf se povećava, a može da se anulira samo ponovnim gletovanjem. Prilikom kondenzacije vode na hladnim delovima zidova u prostorijama obavezno dolazi do stvaranja budji ako je prostorija krečena poludisperzijom. Razlog za to je sto poludisperzija nije vodoodbojna kao druge boje i stvara se buđa kad je konstantno navlažena. Zbog toga se ne preporučuje kao završni premaz u prostorijama sa povećanom vlagom i isparenjima.Perive ili disperzivne boje su otporne na mokro brisanje i boljeg su kvaliteta od poludisperzije. Za njih je karakteristično da ostavljaju manji tuf i tanji je sloj boje prilikom krečenja. Jedan litar boje pokriva veću površinu, boja je tvrđa, bolje prijanja na površinu i samim tim manje su podložne kasnijem otpadanju. Bolje podnose vlažne uslove pa se teže na njima stvara buđa. Mogu da se brišu vlažnom krpom.Akrilne (latex) boje spadaju u red najkvalitetnijih boja. One ne samo da su otporne na mokro brisanje vec su otporne i na slabije deterdzente tako da je njih moguce prebrisati (oprati) cele i to mnogo puta. Akrilno vezivo koje se nalazi u ovim bojama izuzetno je jako, tako da boja dobro prijanja na zid i ne moze da se skine i nakon dugog niza krečenja. One ostavljaju sasvim mali tuf, skoro neprimetan pogotovo kada se nanose mikrofiber valjcima. Moguće je boju naneti i kompresorom na zid. U tom slucaju nema tufa a zidovi odišu specijalnom lepotom i idealno su ravni. 

MAJSTORI IZ NISA:  moler Pri izvođenju molersko-gipsarskih radova imamo veoma sistematičan pristup koji se sastoji iz više koraka ,a takav pristup je naš način da osiguramo odlične rezultate i zadovoljne klijente jer zadovoljan klijent je naš glavni i jedini cilj poslovanja, kojim se stalno rukovodimo.IZ PALETE NASIH USLUGA IZVDVOJIĆEMO:krecenje,gletovanje,farbanje stolarije,spusteni i dekorativni plafoni. 
MAKI-MAR je firma koja se bavi čišćenjem i održavanjem objekata, kako u domaćinstvima, tako i u stambenim i poslovnim prostorima. Postojimo već dugo godina. Našim profesionalnim radom stekli smo veliki broj stalnih klijenata i prijatelja. Svojim radom smo uspeli da ulijemo poverenje da smo profesionaini tim koji ima ozbiljan pristup ovom poslu i pruža kvalitetno svoje usluge. Uvek zadovoljan klijent je naš glavni i jedini cilj poslovanja, kojim se stalno rukovodimo.

http://www.maki-mar.com/ostale-usluge/molersko-gipsarski-radovi/    


AKO STE NA PODRUCJU NOVOG SADA - OBAVEZNO IH POZOVITE - ODLICNA FIRMA: Molerski radovi Novi Sad - Firma ‘’ARTECO’’osnovana je 2009. godine. Bavimo se svim vrstama završnih radova u građevinarstvu. Kao mlada i perspektivna firma, za ovih nekoliko godina poslovanja uspeli smo da steknemo veliko poverenje kod poslovnih saradnika i prijatelja. Cilj nam je da to poverenje opravdamo kroz nove poslovnje projekte, kao i da zapošljavamo nove radnike koji žele da se profesionalno bave ovim poslom.“ARTECO“ je prošao obuke kod renomiranih proizvođača kao sto su “CERESIT“, “JUB“, “SAN MARCO“ i od njih dobili sertifikate za rad sa njihovim materijalima.Kroz naš rad na različitim projektima stekli smo veliki broj poslovnih partnera. Od kojih bi izdvojili preduzeće “LEMIX“ d.o.o koje se pokazalo kao dobar i pouzdan dobavljač građevinskog materijala.  Cilj nam je da ono malo vremena koje provodimo u krugu toplog porodičnog gnezda učinimo lepšim i prijatnim sa unutrašnjim i spoljasnjim dekoracijama toplih duginih boja pomoću molerskih radova. Oslikajte svoj stan i kuću baš onako kako ste sanjali i učinite vaše mesto stanovanja još plemenitijim.Međutim za svakoga sigurno je najvažnija zdrava okolina za stanovanje. Današnje okruženje sa industrijskim drugim zagađivačima okoline zahteva od vas da svoju porodicu u sopstvenoj kući i stanu ne izlažete dodatnim opterećenjima iz okoline. Vi zbog toga prilikom renoviranja kuće i stana postavljate visoke zahteve građevinske hemije. Raspolažemo bojama visokog kvaliteta i posedujemo opremu za mašinsko gletovanje, što garantuje rad bez zagađivanja okoline.
https://molerski-radovi.net/reference/  

POSTENI I PEDANTNI MAJSTORI: Molerski tim "Sjaj" Novi SadPogledajte našu paletu osnovnih usluga i radova koje izvodimo. Molerski radoviU našem stanu najveći prostor čine zidovi i plafoni.Sam izbor boja će učiniti da naš životni ili poslovni prostor bude što prijatniji.Zato je veoma važno da prilikom krečenja odaberete pravu boju za Vaš prostor.Pre krečenja potrebno je uraditi zaštitu nameštaja i poda,zatim detaljno pregledati zidove(gde je potrebno izgletovati),očistiti prašinu sa zidova i tek onda okrečiti.Gipsani radoviGipsarski radovi su u poslednje vreme postali izuzetno popularni i zastupljeni jer omogućavaju velike promene koje estetski vrlo lepo izgledaju.Gips spada u prirodne materijale tako da je prihvatljiv i omiljen sa ekološke strane gledišta.Praktičan je za izradu različitih polica i pregrada jer je moguće prilagoditi ga bilo kom obliku i formi koju želite u Vašem domu.Fasaderski radoviFasaderski radovi obuhvataju obradu i bojenje spoljnih zidova objekta-fasade.Da bi se uopšte pristupilo bilo kakvom dekorisanju spoljnih zidova,potrebno je prethodno pripremiti površinski sloj zidova kako bi bio spreman za čvrsto vezivanje sa fasadnom masom,pa tek onda pristupiti postavljanju stiropor-izolacije i mrežice.Nakon toga se premazuje slojem lepka i zaštitnim premazom. 
https://www.molerskitim.com/informacije.html

I jos nesto... Ali to je neka druga tema

I jos nesto. Ne znamo sta cemo sa parketom... Sam parket je u dorbom stanju kad se ishobluje izgledace kao nov, ali se na nekim mestima pomera tj on je zakucavan za cementnu kosuljicu i to ne sve lamele nego neke jesu a neke nisu i onda te koje nisu se malo odvajaju i mrda se, ponekad zaskirpi ponekad se cuje onako onaj drveni zvuk, u svakom sucaju cuje se kad se hoda po njemu. Jel neko imao iskustva sa time? Mislili smo da ga izvadimo pa ponovo vratimo ali je jako skupo i pola parketa bi se unistilo pa bi morali i da dokupljujemo. A ovo je vec neka druga tema...  

Ugradnja parketa – od odabira i postavke do krajnjeg održavanja. Drvo kao prirodni materijal odlikuje se posebnim fizičkimi elasto-mehaničkim svojstvima što zahteva poseban oprez pri odabiru materijala za kvalitetno postavljanje parketa. Na tržištu možete pronaći pored lepkova za polaganje parketa i gotove estrihe, veziva za estrihe, samonivelirajuće mase i lakove za parket sa štuko masama i sredstvima za čišćenje što garantuje kvalitetno odrađene radove bez obzira na vrstu podloge i obloge.Preporuke i sistemska rešenjaPodne obloge od drveta nezaobilazni su sastavni deo svih stambenih objekta, a često i objekata za poslovne i komercijalne namene. Pored tradicije, elegancije i termičke izvučne izolacije one predstavljaju i najzdraviju podnu oblogu, a pružaju i vizuelnu toplinu korišćenog prostora.Ovim tekstom želimo da vas upoznatamo sa problemima, proizvodima i rešenjima za uspešno polaganje i ekploataciju podnih obloga od drveta. Adekvatna starost i zrelost podloge. Kada je ostalo malo vremena do predaje objekta u upotrebu, investitori često insistirajukod izvođača na što bržem polaganju završnih obloga. Tako se dešava da se podne oblogepolažu na još nedovoljno čvrste i sazrele estrihe, a konkretno, kada je završna oblogaparket, najbitniji je procenat preostale vlage u podlozi. Naime, kada je podloga cementna košuljica, udeo preostale vlage merene CM metodom, koja se smatra najmerodavnijom, ne treba da bude viši od 2%, a u slučaju polaganja podnog grejanja 1,8%. Kada je reč o anhidritnim podlogama onda je maksimalni udeo preostale vlage niži i iznosi 0,5%, a kada se polaže razvod podnog grejanja on iznosi 0,3%.Ukoliko je podloga drvena, maksimalni procenat preostale vlage iznosi 8%. Kada govorimo o najčešćoj podlozi, a to je podloga od cementne košuljice, poznato je da pri uobičajenim klimatskim uslovima (na +23 ºCi 50% rel. vlažnosti) mora da prođe nekoliko sedmica da bi se postigao traženi procenat vlage. Vreme sušenja koje se uzima kao okvirno, pri uobičajenim klimatskim uslovima (na +23 ºC i 50% rel. vlažnosti), iznosi 7 dana po cm debljine estriha. 

https://www.podovi.org/ugradnja-parketa/

Powered by WebExpress
4373aa2e19a08