cpvc-pipe-with-pipe-fittings-and-valve.jpg

Uskoro |Majstori - iskustva | Preporuka


Preporuka za firmu PVC stolarija - Beograd  iz Beograda jednog od najvećih proizvodjaca i distributera pvc stolarije u Srbiji. Firma PVC stolarija - Beograd  je prisutan skoro svim gradovima Srbije i dostavu vrše na teritoriji cele Srbije. Ovo znači da se sajt optimizuje za lokalnu pretragu za svaku lokaciju kao i za pretragu na nivou cele Srbije. Dobra ponuda na sajtu PVC stolarija - Beograd -a kao i najpovoljnije  cene pvc stolarije u regionu olakšavaju posao pri kupovini i odabiru PVC prozora.

Mi smo upravo završili adaptaciju stana. Dio smo radili sami, dio majstori. E sad rezime:nismo imali previše grubih poslova tipa rušenje, ziđanje zidova, već samo promjene instalacija (kuhinja i kupaona),  pločice,  podovi i farbanje. Da smo radili sve odjednom, još bi možda i razmislili o firmi koja bi vodila adaptaciju, ali kako smo to razvlačili, to uopće nije dolazilo u obzir.Nove prozore smo uzeli u jednoj razvikanoj firmi, zadovoljni smo. Rok dostave, demontaža i montaža. I još su došli nakon 6 mjeseci da provjere kako su prozori legli,  ima kakvih problema. Sve u svemu zadovoljni. Pločice,  lokalni keramičarski obrt koji je cijelom društvu polijepio pločice. dečki su točni, brzi i precizni,  zadovoljni i s njima. Preporučila sam ih dalje. Vodu i struju su radile registrirane firme, nemamo nikakvih primjedbi. Došli,  odradili, nema reklamacija. Parketi...sam svoj majstor.  Sve u svemu sam zadovoljna, ali ponavljam kad se radi sve odjednom,  najednostavnije i njajeftinije je uzeti nekoga tko će koordinirati sve tzv majstore i biti odgovoran za eventualne reklamacije. 

Tri stvari su bitne kod izbora majstora 1. preporuka 2. preporuka 3. preporukas ve ostalo je mlaćenje prazne slame. Naime firme u principu imaju nekoliko ekipa i u njima lose majstore. Nadalje majstori više zarade ako rade samostalnao pa odlaze iz firmi. Ako i uzmeš firmu i dalje češ morati nadgledati i živcirati se. I da najvažnija stvar. NIŠTA ne plaćati unaprijed. tek kad si zadovoljan/na izvršenim radovima. Obavezno dogovoriti penale za kašnjenje. Obavezno dogovoriti SVE radove - majstori najviše vole dodoatne radove koje ti naplate premasno. 

Info vesti: Juče smo posle skoro dve godine, odnosno još od završetka poslednjeg albuma "Sve je na površini", ušli u studio da snimimo novi singl koji će ujedno biti uvod u naš novi album "Postojim sad" koji očekujemo da će biti gotov do sredine sledeće godine ako ne dodje do neke grešake.  Greške su sastavni deo svakog posla i nemoguće je zamisliti digitalnu agenciju iii pojedinca koji nije napravio grešku u svom radu. Naravno na greškama se uči, tudje greške mogu vam pomoći da korigujete svoj digitalni nastup. Nećete sve moći da vidite iz tudjih grešaka ali mogu vam pomoći da smanjite broj vaših grešaka i povećate učinak. 

http://www.pvcstolarija-beograd.rs/pvc-stolarija

Powered by WebExpress
4373aa2e19a08